Case Ann Julie – Man må gerne fylde i verden

Kropsterapi Odense

Ann Julie kom til mig, da hun oplevede en uro i kroppen, samt fysiske symptomer efter et cykelstyrt, der havde givet hende en voldsom hjernerystelse og senfølger heraf. Hun var på den baggrund blevet sat ned i tid på sit arbejde, men synes det var svært, at vende sig til sine nye begrænsninger.

Ann Julie har gennem snart et år gået hos mig ca. 1 gang om måneden. I den periode er der sket mange ting i hendes liv, som har gjort hendes liv til en rutsjebanetur med op- og nedture. Vi har arbejdet meget med at mærke sig selv og turde stå ved det, hun mærker, samt det at sætte grænser.

Ann Julie fortæller selv om hendes kropsterapeutiske forløb hos mig;

”Jeg har siden jeg startede fået hjælp til forskellige problematikker som ingen andre har kunnet hjælpe mig med, og som jeg efterhånden troede var en tabt sag. Ikke alene har jeg fået et fysisk bedre velbefindende, men forløbet har også hjulpet mig med at håndtere en stresset hverdag uden overskud og komme på toppen af flere års sygdom. Efter behandling har jeg det bedre, end jeg har haft det i flere år.”

Oplever du også til tider at overhøre dine egne behov og din krops signaler, så giv mig et kald på tlf.: 54 58 28 18 og hør mere om kropsterapi.

Du kan også læse mere om kropsterapi her

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

StineKropsterapi Odense