Skab forbindelse mellem krop og sind med kropsterapi

Kropsterapi er en manuel behandlingsform, som er sammensat af elementer fra massage- og åndedrætsteknikker, akupunkturtryk, zonetryk og ledfrigørelse samt samtaleterapi.

Med kropsterapi hjælpes du til at opnå den gode kontakt med din krop. Du lærer at stole på den og de signaler, som den sender dig.

Kropsterapi kan give dig en oplevelse af et beroliget nervesystem samt give dig en indsigt i temaer, du har i dit liv netop nu.

De oplevelser, du har haft gennem dit liv, sætter sig i din krop. Det er dem, som jeg gennem kropsterapien hjælper dig med at frigøre eller blive klogere på.

Book tid her
Hejsa land

Priser fra 675,-

Min egen rejse med kropsterapi som rejsemakker

Jeg har altid oplevet verden meget gennem min krop. Altid dyrket motion eller bevægelse for at bearbejde oplevelser. 

Længe gik jeg og kæmpede med at give slip og sætte mig selv fri. Jeg følte mig nedtrykt og fanget i det liv, jeg levede. Kropsterapien hjalp mig og de forløsninger, jeg oplevede i min krop undervejs, har været livsforandrende for mig.

Ved at give slip i kroppen kunne jeg nu også give slip i hovedet og mærke mig selv og min egen kerne igen. Jeg begyndte at leve det liv, JEG ønsker at leve, fordi jeg kunne give slip på det gamle.

Er du klar til at dykke ned i dine traumer og bearbejde dem gennem kroppen, så du får de bedst mulige forudsætninger for at bevæge dig videre i din udvikling?

Priser Book tid her

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en manuel behandlingsform, som er sammensat af elementer fra massage- og åndedrætsteknikker, akupunkturtryk, zonetryk, ledfrigørelse samt samtaleterapi. Jeg bruger desuden viden fra den traditionelle kinesiske medicin (TCM), bl.a. om meridianbaner, til at lokalisere spændingsmønstre og temaer i din krop.

Med kropsterapi hjælper jeg dig til at fortolke din krop og de spændingsmønstre, som den holder. Krop og sind hænger uløseligt sammen. Vores tanker og følelser påvirker vores hormonproduktion, som påvirker vores krop systemisk. Altså påvirker, hvad og hvordan vi oplever, hvordan vi har det i kroppen.

Hvordan arbejder en kropsterapeut og coaching odense fyn

Hvordan foregår en kropsterapeutisk behandling?

Vi starter altid med en snak. Hvem er du? Hvad sker der i dit liv lige nu? Hvad vil du gerne arbejde med? Hvad har du med dig i din rygsæk? Hvad er der sket siden sidst?

Når vi har fået fastlagt, hvad vi skal arbejde med i dag, kommer du ned at ligge på briksen, hvor behandlingen kan foregå på både ryggen, maven og siderne. Behandlingen foregår i undertøj, så jeg er sikker på at jeg har det bedst mulige greb på din hud. Derfor er det også vigtigt, at du selv medbringer lagen og tæppe til behandlingerne. 

Under selve behandlingen vil vi have fokus på dit åndedræt, da det er direkte adgangsgivende til at arbejde med dit nervesystem. At arbejde med kroppen kan skabe kontakt til store følelser og derfor er det heller ikke usædvanligt, at man bliver påvirker undervejs i behandlingen. Det kunne være vrede, sorg, ked-af-det-hed, lettelse, men også bare en følelse af ro.

Uanset hvad der kommer op til overfladen, byder vi det velkommen og arbejder med det. Det mere af det, du oplever i kroppen undervejs i behandlingen, du deler med mig, det nemmere er det for mig at give dig den bedst mulige behandling. Af samme grund vil din behandling være individuel. Ikke to personers historie er ens og derfor tager vi udgangspunkt i dine oplevelser.

Efter behandlingen er der mulighed for lige at lande i de nye indsigter og vende dagens behandling, hvis der er nogle afsluttende spørgsmål. I de fleste tilfælde får man en lille hjemmeopgave med hjem, som man skal have fokus på frem til næste gang. 

Antallet af kropsbehandlinger er individuelt, og intervallet mellem behandlingerne bliver gradvist større, efterhånden som vi bearbejder. 

Jeg er desuden uddannet reiki-1-healer. Dette er kun noget, som jeg bruger efter aftale med den enkelte klient. 

Book tid her

Hvorfor vælge kropsterapi?

I dag har mange et negativt forhold til deres nervesystem i form af stress, depressioner, angst og meget mere. Negative oplevelser, som vi oplever eller udsættes for i løbet af vores liv, sætter sit præg på vores krop som traumer, eksempelvis; dødsfald, svigt, spiseforstyrrelser o.l.

Dine oplevelser og traumer er allesammen med til at tyngde i din rygsæk. At få dem bearbejdet kan medvirke til at lette byrden, gøre dig mere fri og underbygge din personlige udvikling. 

Så hvis du også nogle gange føler, at din krop forsøger at fortælle dig noget, men ikke forstå hvad, så lad mig hjælpe dig med at skabe klarhed og øge din kropsforståelse.

Massage eller kropsterapi?

Kropsterapien adskiller sig bl.a.fra massage ved brugen af pulseringer, som skaber en form for bølger ned gennem kroppen. Det skaber et sammenspil mellem muskler, led og sener og medvirker desuden til at forbedre forholdene for blod- og lymfegennemstrømningen.

En anden måde kropsterapi adskiller sig er ved, at jeg holder et tryk over flere vejrtrækninger, mens du bevidst arbejder med at slippe spændingen.

Kropsterapi er en konfronterende behandlingsform. Det skal forståes på den måde, at ikke alle greb er behagelige og for at kunne slippe spændingerne må vi ned og arbejder i dybden, hvor kroppen har gemt dine traumer godt af vejen. Dette kan godt være ubehageligt, men bare roligt, jeg vil guide dig og det er et samarbejde mellem du og jeg. 

Sidst, men ABSOLUT ikke mindst er der åndedrætsteknikker, som er en kæmpe spiller i forhold til at slippe traumer i kroppen. 

Se videoen og hør en kort gennemgang af hvad kropsterapi er

Andre oplever forbedringer på eksempelvis

 • Et sitrende nervesystem
 • Tilbagevendende smerter og skader
 • Tinnitus og kæbespændinger
 • Indskrænket bevægelighed
 • Stress/begyndende stress
Book tid
 • Hovedpine
 • Fordøjelsesproblemer
 • Skuldersmerter
 • Besvær ved at mærke sig selv og kroppen
 • Stramt/rigidt bindevæv
 • Overfladisk vejrtrækning
 • Oplevelse af ubalance i krop og sind
 • Rygproblemer

Hør om Lones oplevelse med kropsterapi i videoen her

Hvordan foregår en kropterapeutisk behandling?

Hvordan foregår en kropsterapeutisk behandling? En kropsterapeutisk behandling foregår på en briks. Eller det vil [...]

Kropsterapi – Q&A

Q&A om kropsterapi Hvad er forskellen på body SDS og kropsterapi? Body SDS er en [...]

Hvilke problemer løser en kropsterapeut?

Hvilke problemer løser en kropsterapeut? Svaret på dette spørgsmål vil du nok se variere fra [...]

Hvordan arbejder en kropsterapeut?

Hvordan arbejder en kropsterapeut? Hvordan arbejder en kropsterapeut? Det er der efterhånden mange svar på. [...]

8-ugers selvudviklingsforløb

8-ugers selvudviklingsforløb med fokus på dine mål Er du klar til at investere i dig [...]

Kredsløbsmeridianen

Kropsterapi – Kredsløbsmeridianen Så nåede vi til vejs ende og denne gennemgang af meridianbaner afsluttes [...]

Endokrinmeridianen

Kropsterapi – Endokrinmeridianen Endokrin forbinder sig til vores hormoner og funktionen af vores hormonsystem. De [...]

Hjertemeridian

Kropsterapi – meridianbaner Så blev det igen tirsdag og i dag er det anden sidste [...]