Case Charlotte – Fra smertefuld gang til løb uden betydelige smerter

Da Charlotte første gang kom på klinikken, mødte vi en ung kvinde med store smerter i hoften. Hun havde bl.a. problemer med at gå, sætte sig og at rejse sig igen uden brug af armene. Det, du ser i videoen herunder, er et stykke inde i forløbet.

Med træning 1-2 gange i ugen fik vi opbygget muskelmasse, men ikke nok med det, så fik Charlotte også troen på sig selv og sin krop retur. Vi arbejdede meget med smerteforståelse og at lære at differentiere mellem den smerte, der betød stop, og den smerte, som var blevet et automatisk mønster.

Til tider fik vi snydt Charlottes hjerne så meget, at hun gjorde noget, som normalt ville have været smertefuldt. UDEN smerter og UDEN at tænke over det. (Halleluja for at snakke hende et øre af og flytte opmærksomheden. 😉 )

Charlotte har tidligere været meget glad for løb og fandt en ro i at kunne løbe. Det var derfor noget af det sidste, vi arbejdede med. Og Charlotte kom ud at løbe. Vi trænede delelementer over en periode for til sidst begge at snøre løbeskoene og løbe en tur langs kanalen. En kæmpe øjenåbner og sejr!

Da jeg slap Charlotte var hun klar til at gå op ad kirkegulvet i sko med en hæl på, samt ikke bange for at bevæge sig!

Giv lige Charlotte en kæmpe high five for den stærke indsats!

Går du også rundt og bøvler med noget; hofte, knæ, skulder m.m., så fortvivl ej med at ringe til tlf.: 54 58 28 18 og få en uforpligtende samtale.

Stine