Case Josephine – ”Jeg oplevede et alarmerende niveau af stress”

Kropsterapi Odense

”I oktober 2021 begyndte jeg hos Stine med at få TOTUM kropsterapi behandlinger, da jeg oplevede et alarmerende niveau af stress. Jeg vidste ikke, hvad jeg gik ind til, men det er en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv.”

Da Josephine kom til mig, var hendes krop i fuldt alarmberedskab. Der foregik mange ting omkring hende og kroppen fik ikke den ro, som den havde behov for. Det har vi siden arbejdet med gennem kropsterapien.

Formålet var at hjælpe Josephine lidt væk fra hovedet og ned i kroppen. Mærke, hvad der fylder i hende og give de følelser plads, som er blevet skubbet til side gennem en længere periode.

Her er, hvad Josephine fortæller om behandlingerne:

”Da jeg mødte Stine første gang, følte jeg mig øjeblikkelig tryg og hørt. Stine har hjulpet mig med at få min stress under kontrol, og at få bearbejdet andre ting, som fylder indeni. Takket være hendes kyndige vejledning, har jeg fået værktøjer, der hjælper mig i min hverdag, så jeg har mere ro og overskud. Jeg glæder mig til hver behandling og går derfra med følelsen af at være lettere og mere fokuseret.”

Josephine går stadig hos mig for at vedligeholde og bearbejde de eventuelle nye ting, der sker i livet. Vi har gennem tiden sat intervallet ned, så der nu går længere mellem behandlingerne. Hvor mange behandlinger man skal have er meget individuelt og mange kommer tilbage, når store livsbegivenheder sker og roder op i gamle mønstre eller lignende.

Husk på at oplevelserne med kropsterapi kan variere meget og at dette blot er et eksempel.

Hvis du er nysgerrig på om kropsterapi er noget for dig, så giv mig et kald på tlf.: 54 58 28 18, så tager vi en snak om det.

Du kan også læse mere om kropsterapi her

God dag!

Stine