Priser kropsterapi

850,-

Behandlingen indeholder opstartssamtale, hvor jeg lige lærer dig lidt at kende, samt får lidt viden om din baggrund. Efterfølgende modtager du en manuel behandling på briksen og du bedes derfor medbringe lagen og tæppe. Til slut vil vi afrunde behandlingen med en afsluttende samtale, hvor vi samler op på, hvad der er kommet op undervejs i behandlingen.

Book her

850,-

Vi starter med at samle op på hvordan det er gået siden sidst. Derefter vil vi som ved første behandling følge op med en manuel behandling på briksen, hvorfor du bedes medbringe lagen og tæppe. Til slut vil vi afslutte behandlingen med en afsluttende samtale, hvor vi samler op på hvad der skulle være kommet op undervejs i behandlingen.

Book her

675,-

Er du studerende, tilbyder jeg kropsterapi til en lidt billigere takst.

Vi starter med at samle op på hvordan det er gået siden sidst. Derefter vil vi som ved første behandling følge op med en manuel behandling på briksen, hvorfor du bedes medbringe lagen og tæppe. Til slut vil vi afslutte behandlingen med en afsluttende samtale, hvor vi samler op på, hvad der skulle være kommet op undervejs i behandlingen.

Book her

Fuld pris

AFBUD meddeles senest kl. 8 på dagen for konsultationen ellers faktureres der som udeblivelse.

Tager jeg ikke telefonen, så læg en besked på telefonsvaren eller send mig en mail.

20,-

Skulle du have glemt lagen og tæppe, så frygt ej, du kan låne af mig.

75,-

Starter din tid efter kl. 17 på en hverdag eller booker du en tid i weekenden, pålægges dette tillæg.

Afbud

Afbud skal meddeles senest kl. 8 på dagen for din aftale, ellers takseres fuld pris.

Afbud ses helst via opkald på selve dagen. Hvis ikke du kommer igennem, så læg en besked, send en sms, eller en mail, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

I alle mine priser er fri kommunikation inkluderet, så skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe og høre nærmere.

Tlf.: 54 58 28 18