Tilskud, Sygeforsikringen “danmark” og sundhedsforsikring

Hos mig behøver du ingen henvisning fra din læge for at kunne få fysioterapi.

Jeg arbejder uden for overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket for dig betyder, at du ikke modtager tilskud fra den offentlige sygesikring. Dette tilvalg har betydning for din behandling, da det giver mig mulighed for at bruge den tid, som du har brug for per behandling.

Jeg er tilknyttet Sygeforsikringen “danmark”, som giver tilskud til fysioterapeutisk behandling og træning, såfremt du er medlem af gruppe 1,2 eller 5. Der er intet krav om henvisning fra egen læge. Du kan læse mere om “danmark’s” takster her.

Har du eller din arbejdsplads tegnet en sundhedsforsikring på dine vegne, dækker denne som regel hele eller dele af din fysioterapeutiske behandling. Er du i tvivl, om du er dækket, så ring til din forsikring og hør nærmere. Nogle forsikringsselskaber behøver lægehenvisning.

kontakt for mere information

PRISER FYSIOTERAPI

475,-

Ved første konsultation afsættes 60 min, så vi er sikre på at nå hele vejen omkring din problematik. Konsultationen indeholder samtale, undersøgelse, behandling og evt. hjemmeøvelser/opgaver. 

Book tid

425,-

Ved efterfølgende konsultationer følges der op på behandlingens effekt samt fremgang. Ved behov laves der yderligere undersøgelser og behandlingsstrategi revurderes. 

Book tid

375,-

En kort konsultation benyttes ofte i forbindelse med opfølgning og afslutning.

Book tid

850,-

Ved en lang konsultation benytter jeg kropsterapeutiske redskaber til at give dig en behandling. Der er sat ekstra tid af til samtale og manuel behandling. 

Denne behandling kan kun bookes direkte gennem samtale med mig.

Book tid

Fuld pris

AFBUD meddeles senest kl. 8 på dagen for konsultationen ellers faktureres der fuld pris for den pågældende behandling.

Tager jeg ikke telefonen, så læg en besked på telefonsvaren eller send mig en mail.

15,-

Du bedes selv medbringe lagen til behandlingerne. Skulle du have glemt det, har du mulighed for at leje et af mig.  

75,-

Starter din tid efter kl. 17 på en hverdag eller booker du en tid i weekenden, pålægges dette tillæg.  

Afbud

Afbud skal meddeles senest kl. 8 på dagen for din aftale, ellers takseres fuld pris.

Afbud ses helst via opkald på selve dagen. Hvis ikke du kommer igennem, så læg en besked, send en sms, eller en mail, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

I alle mine priser er fri kommunikation inkluderet, så skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe og høre nærmere.

Tlf.: 54 58 28 18

Kropsterapi