Virksomhedsordning for et godt arbejdsmiljø

Arbejder du i en virksomhed, hvor arbejdsmiljøet er i fokus?

Har i husket, hvor stor betydning fysiske begrænsninger og inaktivitet har for arbejdspladsen?

Kontakt

Mindsk fravær med en virksomhedsordning

Hvert år er der 3,1 mio. ekstra fraværsdage på arbejdet relateret til fysisk inaktivitet. Er det noget jeg skal hjælpe med at nedsætte i din virksomhed, så er det nu du har muligheden.

Jeg tilbyder at komme til dig, eller give de ansatte i virksomheden mulighed for at komme til mig og modtage undersøgelse og behandling samt tilbyder træningsaftaler på arbejdspladsen, så medarbejderne ikke skal bruge tid på at komme frem og tilbage til træning. Jeg sørger for alt det udstyr, som jeg skal bruge, såfremt jeg får et lokale stillet til rådighed.

At tage generne når de opstår, i stedet for, at medarbejderen først får gjort noget ved det, når det er så slemt, at de må sygemeldes skaber en tryghed på arbejdspladsen. Og desuden medvirker det til at sygemeldinger nedsættes eller helt undgås.

DET KAN MAN DA KALDE ET GODT ARBEJDSMILJØ!

Event, teamdag eller
ryste-sammen-tur?

Skal din virksomhed rystes sammen, kommer jeg gerne ud og laver et indslag til en temadag eller lignende, så i får set hinanden fra en lidt anden vinkel. Træning er absolut ikke kun at stå i et fitnesscenter med vægte, men i lige så høj grad præget af konkurrence og sjov.

At træne sammen skaber gode forbindelser mellem medarbejderne. Som regel får man et smil på læberne, og netop dette er med til at udløse endorfiner. Det skaber altså en oplevelse af at høre til i fællesskabet på arbejdspladsen.

Det giver altså øget trivsel, mindsket sygefravær og større effektivitet hos dine medarbejdere.

Økonomi

Prisen for virksomhedsordninger aftales individuelt med den enkelte virksomhed alt efter hvad i ønsker denne skal inkludere.

Forslag til hvordan økonomien i det kunne se ud;

  • Virksomheden betaler for behandlingen og tiden
  • Virksomheden betaler for behandlingen og medarbejderen for tiden
  • Virksomheden stiller lokale til rådighed og betaler tiden, medarbejderen betaler selv for behandlingen.
  • Virksomheden stiller lokale til rådighed, medarbejderen betaler selv for behandlingen og tiden.
  • Eller en helt femte ordning som er skræddersyet til jeres behov.

Fysioterapi er fritaget for moms.

Fradragsberettiget ydelse og privat sundhedsforsikring

Hvis din virksomhed tilbyder en ordning med fokus på forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede gener og smerter, er behandlingen fradragsberettiget.

Har virksomheden en privat sundhedsforsikring til de ansatte, er fysioterapi muligvis dækket. Nævn det derfor gerne for mig, og så skal jeg undersøge, hvad jeres forsikring dækker.