Skab forbindelse mellem krop og sind med kropsterapi

Kropsterapi er en manuel behandlingsform, som er sammensat af elementer fra massage- og åndedrætsteknikker, akupunkturtryk, zonetryk og ledfrigørelse samt samtaleterapi.

Med kropsterapi hjælpes du til at opnå den gode kontakt med din krop. Du lærer at stole på den og de signaler, som den sender dig.

Kropsterapi kan give dig en oplevelse af et beroliget nervesystem samt give dig en indsigt i temaer, du har i dit liv netop nu.

De oplevelser, du har haft gennem dit liv, sætter sig i din krop. Det er dem, som jeg gennem kropsterapien hjælper dig med at frigøre eller blive klogere på.

Hejsa land

Priser fra 650,-

Læs mere om min egen rejse med kropsterapi som rejsemakker

Jeg har altid oplevet verden meget gennem min krop. Altid dyrket motion eller gået en tur for at bearbejde min dag og mine følelser. Jeg begyndte på kropsterapeutuddannelsen, og de forløsninger, jeg oplevede i min krop undervejs, har været livsforandrende for mig.

Længe gik jeg og kæmpede med at give slip og sætte mig selv fra. Jeg følte mig nedtrykt og fanget i det liv, jeg levede, som om det var trukket ned over hovedet på mig. Ved at give slip i kroppen kunne jeg nu også give slip i hovedet og mærke mig selv og min egen kerne igen. Jeg kunne begynde at leve det liv JEG ønsker at leve, fordi jeg gav slip på det gamle og Trykkede på RESET-knappen.

Så føler du dig også til tider fanget i din krop, fanget i gamle mønstre, eller har du svært ved at finde din RESET-knap, så lad mig hjælpe dig til at give slip!

Book din tid herunder med det samme.

Priser Book tid her

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en manuel behandlingsform, som er sammensat af elementer fra massage- og åndedrætsteknikker, akupunkturtryk, zonetryk, ledfrigørelse samt samtaleterapi. Jeg bruger desuden viden om meridianbaner til at lokalisere problematikkerne i kroppen.

Kropsterapien beskæftiger sig med at forstå dig selv ud fra din krop, og det du fortæller. Krop og sind hænger sammen, og det er her kropsterapien kommer ind i billedet og kan hjælpe med at skabe overblik og udvikling.

Kropsterapi

Hvordan foregår en kropsterapeutisk behandling?

En kropsterapeutisk behandling hos mig starter altid i stolene. Her snakker vi om hvor du er lige nu og hvad der sker i dit liv. Derefter rykker vi over til briksen, hvor du vil modtage en manuel behandling, hvorfor det er vigtigt, at du selv medbringer lagen og tæppe. Til sidst får du lov til lige at komme til dig selv og vi snakker lige behandlingen igennem, hvis der er behov for det.

Vi vil gennem behandlingen have stort fokus på dit åndedræt, men også de følelser eller andet, som måtte komme op til overfladen undervejs i behandlingen. Du kan opleve store følelser, såsom vrede, frygt, sorg, glæde, lettelse, eufori og meget mere. Så uanset hvad du kommer med, så er der rum til det hos mig.

Din behandling vil være individuel og det samme vil din oplevelse. Men jeg kan garantere dig, at jeg tager 100% udgangspunkt i dig!

Antallet af kropsbehandlinger er individuelt, og du vil typisk opleve, at der kan gå længere og længere tid imellem behandlingerne.

Book tid her kontakt mig

Hvorfor vælge kropsterapi?

I dagens Danmark oplever mange at have et overaktivt nervesystem, i form af begyndende stress, depressioner, angst og meget mere. Det samme gælder for større eller mindre traumer gennem livet, fx dødsfald, svigt, spiseforstyrrelser o.l.

I stedet for at disse optager plads i din krop, så lad os få kigget på det og bragt det op til det bevidste niveau, så du kan komme igennem en personlig udvikling!

Føler du nogle gange, at din krop forsøger at fortælle dig noget, men er du usikker på hvad? Så hjælper jeg dig gerne med at skabe klarhed og øge din kropsforståelse.

Men hvad er forskellen fra massage?

Den store forskel mellem massage og kropsterapi er den pulsering, samt de punkter, jeg holder på undervejs i behandlingen. En pulsering er en form for skub, som jeg sender gennem kroppen. Det skaber et sammenspil mellem muskler, led og sener og medvirker desuden til at forbedre forholdene for blod- og lymfegennemstrømningen.

Kropsterapi er dog ikke nødvendigvis en afslappende behandlingsform. I og med at vi skal arbejde med dine dybe mønstre og traumer i behandlingen, kan du med fordel forberede sig på, at den kan opleves konfronterende. Ved brug af åndedrætsteknikker, vil du opleve at kunne frigive denne anspændthed.

Hør mere om kropsterapi i videoen

Andre oplever forbedringer på eksempelvis

 • Et overaktivt nervesystem
 • Tilbagevendende smerter og skader
 • Tinnitus
 • Indskrænket bevægelighed
 • Stress/begyndende stress
Se priser her
 • Hovedpine
 • Fordøjelsesproblemer
 • Skuldersmerter
 • Besvær ved at mærke sig selv og kroppen
 • Stramt/rigidt bindevæv
 • Forringet vejrtrækning efter corona
 • Oplevelse af ubalance i krop og sind
 • Rygproblemer
Janni - Kropsterapi klient

“Jeg var ikke klar over, at jeg manglede Stine i mit liv, før hun var der og hun er kommet for at blive.

Hun er med sit naturlige dejlige væsen en gave i sig selv. Hendes kropsterapi har hjulpet mig utrolig meget og gør forsat. Hun er med til at jeg får løsnet op og tømt min rygsæk!

Det burde alle prøve.

At arbejde med kroppen, dykke ned i den og mærke efter og få forløsning for de ting man kæmper med, for vi mennesker er utrolig meget i vores hoved, gør en kæmpe forskel.

Jeg giver Stine mine varmeste anbefalinger og glæder mig til næste kropsterapi.”

Jannie Thodsen

”I oktober 2021 begyndte jeg hos Stine, med at få Totum kropsterapi behandlinger, da jeg oplevede et alarmerende niveau af stress. Jeg vidste ikke hvad jeg gik ind til, men det er en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv.

Da jeg mødte Stine første gang, følte jeg mig øjeblikkelig tryg og hørt. Stine har hjulpet mig med at få min stress under kontrol, men også med at få bearbejdet andre ting, som fylder indeni.

Takket være hendes kyndige vejledning har jeg fået værktøjer, der hjælper mig i min hverdag, så jeg har mere ro og overskud.

Jeg glæder mig til hver behandling og går derfra med følelsen af at være lettere og mere fokuseret.”

Josephine Jacobsen

Hør om Lones oplevelse med kropsterapi i videoen her

Jeg var ret skeptisk, da jeg skulle til min første behandling og vidste nok heller ikke helt, hvad jeg gik ind til. Men jeg skal da love for, at du fik vist mig og jeg fik følt, hvad en kropsbehandling er og kan. 
 
Det er helt vanvittigt, hvilke ting og oplevelser ens krop gemmer på og afslører, når terapien først går igang. 
 
Efter første behandling fik jeg følelsen af, jeg virkelig ikke havde passet på mig selv eller min krop – og jeg slet ikke lyttet til mig selv eller min krop. Og jeg græd, da behandlingen var færdig. Jeg synes, det var hårdt, for jeg troede jo virkelig, at jeg havde passet på mig selv i mange år. Men min krop har taget alle slagene uden jeg egentlig har følt noget, fordi jeg havde lagt et panser om mig selv, som har været meget tungt for min krop at bære.
Heldigvis gik jeg hjem med følelsen, at nu skulle jeg lytte til min krop og være god ved den, takket være behandlingen og den efterfølgende snak vi havde.
 
Efter anden behandling gik jeg derfra med yppikaye motherfuckers. Jeg havde fået min gejst retur og denne gang også viljen til at passe på mig selv og min krop. 
 
Jeg fortsætter med at komme hos dig, da det giver mening for min krop og mit sind at blive arbejdet med på den måde, du gør det. 
 
Så af hjertet tak for at vise mig en anden måde at bearbejde mine issues på og hjælpe mig med at lytte til min krop og passe på den og mig.
 
Mette Juul 
Trækker du vejret?

Har du været i behandling hos mig, så er du med garanti også blevet bedt [...]

Skriveøvelse

  Oplever du også nogle gange, at du ikke kan finde hovede og hale i, [...]

Case Josephine – ”Jeg oplevede et alarmerende niveau af stress”

”I oktober 2021 begyndte jeg hos Stine med at få TOTUM kropsterapi behandlinger, da jeg [...]

Case Ann Julie – Man må gerne fylde i verden

Ann Julie kom til mig, da hun oplevede en uro i kroppen, samt fysiske symptomer [...]